DEKOM

  Vaša korpa je
trenutno prazna.

dekom lasersko graviranje kristala broj telefona

Da biste dobili svoj 3D portret u kristalu, neophodno je da lično dođete u naš studio u Inđiji. Potrebno je da Vas slikamo našom specijalnom 3D kamerom kako bismo dobili vaš 3D portret a zatim ga ugravirali u kristal koji ste odabrali.

Proces slikanja je jednostavan proces koji traje nekoliko minuta. U prizmi 5x5x8cm koja se najčešće koristi za izradu 3D portreta ceo proces slikanja, pripreme i graviranja traje maksimalno do 30 minuta. Može da se slika jedna ili maksimalno do 4 osobe. Dakle možete napraviti i grupni 3D portret sa porodicom, voljenim osobama ili prijateljima. Podrazumeva se da možete dodati i tekst po želji. Poželjno je da obučete nešto tamniju odeću (teget plava, crna, siva, braon...) jer je na taj način 3D fotografija nešto boljeg kvaliteta.

Sigurno se pitate zašto je toliko velika razlika u ceni između prvog i svakog narednog kristala koji radimo? Proces slikanja se naplaćuje, kao i proces obrade i pripreme vašeg portreta ili grupnog portreta i ovo se naplaćuje jednokratno. Slikanje 3D kamerom košta 1400 dinara, a cena pripreme zavisi od veličine kristala koji izaberete. U kristalu 5x5x8cm ona košta 730 dinara. Dakle svaki naradni komad se računa po standardnom cenovniku bez ovih troškova.

Dok čekate svoj portret naši zaposleni će vam, ukoliko to želite, pokazati proces graviranja, pokazati šta sve imamo u asortimanu kristala.

Iskoristite ovu super priliku i posetite nas! Naš studio se nalazi na adresi:
Milorada Stojića Gorčila 5
22320 Inđija

Bez obzira da li dolazite iz pravca Novog Sada, Beograda ili Rume do nas je jednostavno stići:

Svoj dolazak najavite na brojeve telefona:
022/558-093 | 063/500-327
ili pak pošaljite e-mail putem kontakt forme.
© 2024 DEKOM d.o.o., M.S. Gorčila 5, 22320 Indija, R. Srbija | office@dekom.co.rs | +381 (0)22 558-093